Hetor Regnskapsservice var førstevalget til Ringdekk

Hetor Regnskapsservice var førstevalget til Ringdekk

Da Arve Nordskog ville starte Ringdekk, var han aldri i tvil om hvem som skulle ha ansvaret for regnskapet. Hetor Regnskapsservice i Hønefoss var førstevalget fordi de er til å stole på.

– Hovedgrunnen til at vi valgte Hetor Regnskapsservice, er at de er et lite firma som jobber raskt og effektivt, har stålkontroll og er alltid tilgjengelige. I tillegg sparer jeg penger ved å bruke dem, fordi de sørger for at vi har sunn og god økonomisk styring. Med dem i ryggen, kan jeg bruke tid på det jeg kan og overlate regnskapet til dem. Det passer meg ypperlig, sier Arve Nordskog.

Han startet Ringdekk på Risesletta nord for Hønefoss i 2016. Firmaet selger dekk, bytter dekk på bilen din og har dekkhotell.

– Jeg hadde lenge vurdert å starte for meg selv, men jeg var usikker på om det var liv lage. Derfor brukte vi Hetor som rådgivere også før vi opprettet selskapet. De kom med tall på hvor mye vi måtte omsette for, hvor mye vi ville tjene på våre ulike produkter og hvor mye vi må omsette per ansatt for å gå i pluss. Det var usedvanlig nyttig – og ga oss en klar pekepinn på hva vi burde fokusere på, sier Nordskog.

Han bruker minimalt med tid på regnskapet. Hetor Regnskapsservice tar seg av alt; lønn, regnskap, årsregnskap, budsjett, ligningspapirer og også rådgivning.

– Det er en lettelse å ha Hetor i ryggen. Det gjør at jeg slipper å tenke på regnskapet, og kan konsentrere meg fullt og helt om å drifte Ringdekk. Jeg elsker salg. Ikke kontorarbeid.

Nordskog mener også det er viktig å bruke lokale leverandører på alt han kjøper av tjenester. Dessuten er det viktig at kjemien mellom han og de ansatte hos Hetor stemmer.

– De ansatte på Hetor setter seg inn i vår bedrift og viser forståelse for de utfordringene vi har. Det er viktig for meg som gründer. Jeg driver en liten bedrift, og er avhengig av at de tjenestene jeg kjøper fungerer optimalt. Jeg må stole på at det leveres kvalitet i alle ledd, og det gjør Hetor.

Nordskog startet Ringdekk sammen med Arne Evjen. De har på få år blitt Buskeruds største dekkbutikk.

I 2017 omsatte selskapet for hele 27 millioner kroner og solgte 21.000 dekk og 6.000 felger. Selskapet kan skilte med 5.000 unike kunder og har i alt sju ansatte i de 2.300 kvadratmeter store lokalene på Risesletta.

– Det har gått over all forventning. Jeg er selvsagt svært fornøyd med tallene. Når vi vokser så fort, er det også nødvendig å ha regnskapsførere i ryggen som vet hvordan de håndterer det. Det får jeg hos Hetor. Jeg stoler på de rådene de gir meg, og det har også vist seg å være gode råd, sier Nordskog.

Kort om hvorfor Ringdekk velger Hetor Regnskapsservice

  • Lite lokalt firma med høy kompetanse og gjennomføringsevne
  • Gode rådgivere som lytter og kommer med innspill
  • Har stålkontroll på regnskapet, og vet til enhver tid hvordan økonomien i Ringdekk er
  • Er lett tilgjengelige
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.